Wie, Wat, Waar zijn de tijdreizigers?

Geschreven door: Lisa en Soraya

Het ultieme geluksgevoel voor ons; vlinders in je buik, vergeten hoe het laat het is en de zon op je gezicht terwijl je geniet van een overheerlijk biertje of wijntje.
Een beter gevoel kunnen wij ons niet bedenken. En damn, wat is dit verslavend!!

Ja leuk, maar waarom dan deze naam?

Nou, dat zit zo.
Helaas leven wij ook, net als velen, in een drukke, chaotische wereld waar we tijd tekort komen. Hoe houd je dat geluksgevoel dan vast?
We hebben beide een drukke baan en proberen dan ook om onze reistijd zo efficiënt mogelijk in te delen. Voor ons betekent dit zoveel mogelijk korte reisjes maken waarbij we alleen het ”hoognodige” bezoeken. Een tweedaags tripje voelt daardoor soms letterlijk als 2 weken vakantie!

De naam ‘tijdreizigers’ leek ons een perfecte vertaling van wat wij zijn. Ons motto is om vooral zoveel mogelijk in een korte tijd te zien en te doen. We zullen ons dan ook vooral richten op het combineren van meerdere bestemmingen.

Even voorstellen
Lisa is 25 jaar en werkt fulltime als onderzoeker voor I&O Research in Amsterdam. Soraya is ook 25 jaar en is gymdocente en daarnaast juf in opleiding. Beide wonen we in de heerlijke stad Alkmaar.

De komende tijd nemen we jullie mee op onze avonturen. We hopen jullie enthousiast te maken om wat meer te genieten en vaker kleine reisjes te gaan doen. Daarnaast is ons doel om uiteindelijk heel Europa aan elkaar te kunnen verbinden waarbij een ieder de keuze heeft om de hele trip in een keer te doen of, net als ons, in delen.

Enthousiast geworden? Houdt ons dan goed in de gaten!

Cinque Terre, Italië

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s